Stel ons je vraag via whatsapp op het nummer 0470 03 99 44 of mail ons via info@dreamandmove.eu

Ons verhuisaanbod

a-tot-z

Complete verhuis van A tot Z​

Samen vinden we de formule die het beste bij u past. Ons team staat klaar om jou te helpen! Vanaf het inpakken en demonteren van uw meubels, tot aan het opnieuw uitladen en monteren van uw meubels.

delivery-truck

Verhuismateriaal huren

Bij Dream & Move kan je ook terecht voor het huren van vrachtwagens en/of ladderliften.

package

Verpakkingsservice

Huur bij ons verhuizers die voor jou op een veilige manier jou spullen inpakken en klaarmaken voor de verhuis. Dankzij onze kwaliteitsvolle verhuismaterialen gebeurt dit in alle veiligheid.

settings

Montage en demontage

Geen handige harry in huis? Geen probleem! Dream & Move biedt u alle comfort dankzij onze demontage- en hermontagservice.

moving

Afhaling en levering van meubels

Past jou aangekochte zetel of kast toch niet in jou wagen? Contacteer ons en wij zorgen ervoor dat uw aangekochte meubels van de winkel bij u thuis geraken, aan zeer lage prijzen!

Shart home icon

Installatie van uw smart home apparatuur

Google Home, Amazon, Alexa, Sonos,… allemaal leuk die smart home apparatuur maar wat als je ze niet kunt installeren? Dream&move heeft een aparte dienst die alles voor u regelt, en u ook nog eens alles uitlegt van a tot z, zodat u ten volste kan genieten van uw smart home!

Compare icon

Prijsvergelijking providers

Niet iedereen is altijd up to date met de prijzen van de providers. Dankzij onze samenwerking met verschillende telecom operatoren, zorgen wij samen met u voor het juiste pakket bij de juiste provider! Wij geven alles door en maken een afspraak voor u in no time! uiteraard, met de nodige kortingen!

Waar wacht je nog op?

Dream it. Do it. Move IT.