Stel ons je vraag via whatsapp op het nummer 0470 03 99 44 of mail ons via info@dreamandmove.eu

Opruimingen

U kan zowel als particulier of als bedrijf beroep doen op Dream & Move voor alle soorten
opruimingen. Hieronder vindt u een lijst met de verschillende type opruimingen:

a-tot-z

Inboedel opruiming

Inboedel opruimen is vaak voor vele mensen een emotionele klus. Let us take care of it! Wij maken alles leeg, van kelder tot zolder aan de beste prijzen uit uw regio! Van meubels tot grofvuil, wij nemen alles mee en verwerken alles. Let op: Wij zijn geen meubel opkopers!

death

Opruiming na overlijden

Een overlijden binnen de familie brengt altijd bijhorende emoties en stress met zich mee. Natuurlijk moet de woning van de overledene kort daarna klaar gemaakt worden voor eventuele verdere verhuur of doorverkoop. Wij helpen u graag bij dit proces! Laat die zorgen maar aan ons over. Wij maken de gehele woning leeg, en kuisen nadien ook nog eens de hele woning op. Zo is de woning spic en span voor de volgende bewoner(s).

basement

Kelder opruiming/zolder opruiming

Een kelder of zolder is bij de meeste mensen een plaats waar alle onnodige spullen worden gestockeerd. Na verloop van tijd ontdekt u dat uw kelder dan hoognodig toe is aan een diepgaande opruimbeurt. Wij zorgen ervoor dat uw kelder of zolder in no time weer bruikbaar is. Dankzij onze bevoorrechte samenwerkingen met verschillende Belgische bedrijven, zorgen we dat uw herbruikbare spullen bij de juiste instantie terechtkomen! Zo krijgen deze spullen een nieuw leven!

Scherm­afbeelding 2023-07-30 om 17.41.06
Foto 24-10-2022 16 40 34
package

Algemene opruimingen

Een tuinhuis dat opgeruimd moet worden? Opgestapeld afval in de tuin? Of misschien gewoon spullen dat naar het containerpark moeten? Dit neemt enorm veel tijd en werk in beslag. En niet iedereen heeft de mogelijkheid om alles te vervoeren. Contacteer ons vandaag nog, en wij verlossen u van deze zorg! Uiteraard aan de laagste prijzen!

office-supplies

Leegmaken en opruimen van kantoren/magazijnen

Wanneer je als bedrijf wenst te verhuizen, of een faillissement achter de rug hebt, is er vaak een groot aantal aan oud kantoormateriaal of oude archief dossiers waar je vanaf wil. Wij zorgen ervoor dat uw spullen veilig verhuisd worden! Uw oude spullen worden gesorteerd en opgeruimd. Nadien word de locatie ook nog eens grondig opgekuist.

moving-home

Opkuis woning na verhuis/uitzetting

Verhuurders krijgen laatste tijd meer en meer te maken met huurders dat het pand verwaarloosd achter laten. Wij zorgen voor een volledige opkuis van de woning! Zowel afval als meubels worden verwijderd, en het pand word volledig opgekuist. Of misschien ga je gewoon verhuizen en moet de woning eens grondig aangepakt worden? Daar zorgen wij ook voor! Van stoom reinigen van de badkamer, tot het kuisen van de ramen, wij doen het allemaal! Zo is de woning volledig klaar voor de volgende bewoner(s)!

icons8-moving-64

Ontruiming winkelpand

Zoekt u professionele hulp bij het ontruimen van een winkelpand? Zoek niet verder! Vanaf de afbraak van winkelrekken tot de ontruiming van koelcellen en/of wandkoelkasten staan wij u bij. Uw winkelpand is in no-time aflever klaar. Opkuis nadien nemen wij ook voor onze rekening. U kan dus op uw beide oren slapen, Dream & Move takes care off it!

icons8-ice-cream-freezer-48

Afbraak en ontruiming koelcellen/winkelkoelingen

Een koelcel veilig demonteren/afbreken is absoluut geen makkelijke klus. Dit geldt ook voor winkelkoelingen. Door hun loodzware gewicht zijn deze bijna onmogelijk te verwijderen. Dankzij onze ervaring, expertise en bevoorrechte samenwerkingen maken wij deze bijna onmogelijke klus, mogelijk! In een mum van tijd bent u verlost van uw koelcel/winkelkoeling. Wij gaan snel en efficiënt te werk. Vandaag offerte getekend? Binnen de 2 weken gegarandeerd ingepland!

Foto 28-06-2023 14 17 30

Staat de opruiming waar u naar op zoek bent niet tussen de lijst?