Stel je vraag via whatsapp op het nummer 0470 03 99 44 of mail ons via info@dreamandmove.eu

Over ons

Wat oorspronkelijk werd opgericht als verhuisfirma in 2019 is ondertussen uitgebloeid tot een vaste waarde in niet enkel de verhuis, maar ook de opruiming – en schoonmaaksector. Vanaf het eerste contact met de zaakvoeders Brian en Isabelle, tot aan het effectief gebruikmaken van onze diensten geeft Dream & Move u all-in service, aan de laagste prijzen. De klanten staan bij ons altijd op nummer 1, daarom blijven wij ook ter plaatsen tot deze 150% tevreden zijn! 

 

Bij Dream & Move kan u terecht voor particuliere verhuizingen, klein – en grootschalige opruimingen en schoonmaakdiensten. Wij zijn gevestigd in Beveren – Waas, maar zijn actief in heel Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussels hoofdstedelijk gewest. Wat voor u onmogelijk lijkt, maken wij mogelijk in een mum van tijd! 

 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of voorbezoek, en wij helpen u graag verder! 

Met Dream & Move is het inpakken en wegwezen

Complete service bij verhuizingen

Wij leveren een uitgebreide verhuisservice. Voor het vervelende inpak- en sjouwwerk schakelt u ons direct in, evenals voor het (de)monteren van uw meubels. Wij zorgen ervoor dat al uw meubels en (kostbare) spullen voorzichtig worden getransporteerd. In no-time wordt uw huis vakkundig leeggemaakt en is het klaar voor oplevering. Voor het huren van verhuiswagens, aanhangwagens of verhuisliften kunt u ook bij ons terecht. 

Betrouwbare hulp bij klein – en grootschalige opruimingen

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin een woning snel ontruimd moet worden. In geval van overlijden, na een uithuiszetting of verhuizing,… Wij bieden meteen de helpende hand. Wij staan u terzijde de spullen te sorteren. Na een selectie voeren wij de onbruikbare en afgedankte meubels, apparaten en voorwerpen professioneel af naar een afvalverwerkingscentrum en scheiden daarbij het afval. Wij beschikken tevens over grote containers om uw woning snel te ontruimen. Heeft u dringend hulp nodig bij het verhuizen of leegmaken? Vertrouw dan op de professionele ondersteuning van Dream & Move! 

Ook voor het professioneel ontruimen van uw winkelpand, magazijn en/of loods bent u bij Dream & Move aan het juiste adres! Van het verwijderen en ontkoppelen van koelcellen, tot aan het demonteren van winkelrekken en kassasystemen staan wij u bij. Wij komen gratis ter plaatsen en maken zo uw offerte op maat op. 

 

Voor een vlotte verhuis, opruiming of schoonmaakdienst – waar ook in België – bel/app ons meteen, of dien een offerteaanvraag in. We horen graag wat uw wensen precies zijn en maken een gratis offerte op. 

Uw trouwe partner in de schoonmaak 

Dream & Move is uw betrouwbare partner binnen de schoonmaaksector. Onze dienstverlening kenmerkt zich door het leveren van een hoogwaardige kwaliteit dienstverlening. Klantgerichtheid en professionaliteit is voor ons een vanzelfsprekendheid. Of het nu gaat om een eenmalige of periodieke schoonmaak, opkuis na feestelijkheden, opkuis van kleedkamers en nog vele andere schoonmaakdiensten bent u bij ons op het juiste adres! 

Waar wacht je nog op?

Dream it. Do it. Move IT.