Stel ons je vraag via whatsapp op het nummer 0470 03 99 44 of mail ons via info@dreamandmove.eu

Schoonmaak

Bij Dream & Move kan u terecht voor allerhande schoonmaakopdrachten!

Wij onderscheiden ons van andere schoonmaakbedrijven door schoonmaak oplossingen

aan te bieden op maat, aan de scherpste prijzen.

Dankzij het gebruik van hoogwaardige schoonmaakproducten en kwaliteitsvolle apparatuur,

garanderen wij de beste resultaten! 

 

Klantentevredenheid, scherpe prijzen en kwaliteitsvolle aflevering staan bij ons op nummer 1.

Vanaf het eerste contact tot na het inzetten van onze diensten staan wij u bij.

Hieronder een overzicht van onze schoonmaakdiensten: 

Scherm­afbeelding 2023-09-19 om 12.22.25

Algemene en periodieke schoonmaak (gemeenschappelijke delen)

Het regelmatig schoonhouden van bedrijfsmatige en openbare ruimtes is belangrijk. Uw kantoor is vaak de eerste indruk van uw bedrijf, net zoals een gemeenschappelijke ruimte of trappenhal het onderhoud van een gebouw profileert(?). Uiteraard moet deze er spiek en span uitzien. Of het nu wekelijks, maandelijks of jaarlijks is staat Dream & Move u graag bij bij het onderhoud hiervan!

Scherm­afbeelding 2023-09-19 om 12.23.00

Eenmalige schoonmaak

Iedereen treed graag in in een nette, verzorgde woning. Dream & Move helpt hier graag bij! Wilt u als eigenaar een woning verkoop – of verhuur klaar maken? Moet uw woning volledig opgekuist worden voor sleuteloverdracht? U kunt rekenen op een effectieve schoonmaak met behulp van hoogwaardige producten en materialen. Een schoon en fris eindresultaat is op deze wijze een garantie.

Scherm­afbeelding 2023-09-19 om 12.22.54

Opkuis na feestelijkheden of events (festival, bedrijfsfeest, trouw, receptie,…)

Onder eenmalige schoonmaak staat ook de eenmalige grondige schoonmaakbeurt om de zaal, festivalweide, omgeving, werkruimte, feestgelegenheid terug te doen uitstralen als nieuw. Contacteer Dream & Move na uw festiviteiten voor de opkuis zodat u kunt genieten van de herinneringen zonder u zorgen te maken over de rommel. Of het nu gaat om een privéfeest bij u thuis, een trouwfeest of bedrijfsfeest of zelfs een festival op een weide, wij staan paraat om u de beste service te bieden!

WhatsApp Image 2023-09-19 at 08.13.18
WhatsApp Image 2023-09-19 at 08.13.13
Scherm­afbeelding 2023-09-19 om 12.22.40

Opkuis zwaar vervuilde panden

Naast verhuis en schoonmaak is Dream & Move ook gekend om zijn ontruimingsdiensten overal in Vlaanderen en Antwerpen. Tijdens deze ontruimingen kwamen wij voor het eerst in contact met zwaar vervuilde panden. Dit zijn vaak panden die lange tijd verwaarloosd werden door de eigenaars en/of huurders. Naast de ontruiming, bieden wij ook de volledige opkuis hiervan. Alles wordt piekfijn tot in de details schoongemaakt. Ingebouwde elektro toestellen zoals een koelkast of een kookvuur worden met de grootste zorg behandeld en indien nodig gereinigd via stoomreiniging. Na ons werk, zal u het pand echter niet meer herkennen!

Scherm­afbeelding 2023-09-19 om 12.24.59

Dieptereiniging zetels en tapijten

Hardnekkige plekken in uw zetel(s) en/of tapijt(en)? Of zijn deze gewoon toe aan verfrissing? Dankzij dieptereiniging is de klus zo geklaard! Hiervoor beschikken wij over professionele 'sproei-extractie machines'. Hiermee spoelen en reinigen we de vezels van uw meubels. Vuil zoals zand en etensresten zijn met een dieptereiniging prima te verwijderen. Zeg eindelijk ‘vaarwel’ tegen die ene vervelende vlek op uw tapijt of op uw zetel, en zeg ‘hallo’ frisheid! 

Scherm­afbeelding 2023-09-19 om 12.26.05

Opkuis kleedkamers en kantine

Weg met zweetluchtjes in de kleedkamers! Door Dream & Move in te schakelen, heeft u geen omkijken meer naar de dagelijkse schoonmaak van de ruimtes binnen uw sportcomplex. Ons team neemt u deze klus graag uit handen. Vakkundig zorgen zij ervoor dat bezoekers geen last meer hebben van zweetluchtjes in de kleedkamers, plakkerige tafels in de kantine of vieze douchecabines. U kunt voortaan uw leden en bezoekers met een gerust hart ontvangen in een schone sporthal. Voor vrijwilligers is het ook plezieriger wanneer het schoonmaken gedaan wordt door vakmensen. Zij kunnen zich dan bezighouden met andere klussen.

Wij werken steeds met all-in forfaitaire tarieven waardoor u achteraf nooit voor een verassing komt te staan na het ontvangen van de factuur. De prijs op uw offerte, is ook de prijs op uw factuur! Contacteer ons voor een voorbezoek en/of vrijblijvende offerte, of vul even het aanvraagformulier in via onderstaande link! 

Staat de opkuis waar u naar op zoek bent niet tussen de lijst?