Stel ons je vraag via whatsapp op het nummer 0470 03 99 44 of mail ons via info@dreamandmove.eu

Dream & Move maakt je verhuis gewoonweg aangenaam

DREAM IT

Veel mensen dromen over hun ideale woning, maar al dat gerief, wat een gedoe… Niemand vindt het leuk om uren lang bezig te zijn met het in en uit elkaar halen van meubels, of het in en uitpakken van dozen. Maak je geen zorgen, ons team doet het met alle plezier voor u. Dus, durf dromen.

DO IT

Durf de stap te nemen. contacteer ons vandaag nog en vraag jouw offerte aan. Gewoon doen, waarom aarzelt u nog?

MOVE IT

Ons team staat klaar om uw droom waar te maken. Let’s move. Wij bieden u verhuisliften, camionetten, jonge dynamische verhuizers en klusjesmannen aan de laagste prijzen. Poetshulp nodig voor de opkuis? Container voor jouw afval? Geen probleem, we take care of it. 

WAAROM DREAM & MOVE?

Wij maken verhuizen gewoonweg, een leuke ervaring. Ons jong dynamisch team zorgt ervoor dat je van A naar B verhuist, zonder kopzorgen. Wij brengen een aangename en leuke sfeer mee naar uw thuis.

 

Wat zo lang als een droom voelde, wordt nu realiteit. Wat voor u een hele last is, is onze job. Dankzij ons ruim aanbod aan verpakkingsmateriaal garanderen we de veiligheid van uw inboedel.

 

Vindt het pakket dat bij u past, dankzij onze lage en bespreekbare prijzen. Dankzij onze herbruikbare verhuisboxen, dragen we ook een steentje bij aan het milieu. Door onze samenwerkingen met Belgische telecom operatoren, zorgen we er ook voor dat u na uw verhuis zorgeloos kan genieten van een avondje tv of Netflix!

Klantenrecensies

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Tevreden van onze diensten? Vertel op Cylex uw mening!

Waar wacht je nog op?

Dream it. Do it. Move IT.

Stel ons al je vragen

CONTACTEER ONS

Telefoon: 0470 03 99 44

Stationsplein 7e, 9100 Sint-Niklaas

Openingsuren: Maandag - Zondag 9u00 - 20u00